bootstrap website templates

© Copyright 2019 CCZ - All Rights Reserved

Diensten

1

Exterieur

   - Auto poetsen    

- Auto polijsten

            - Waxlaag aanbrengen

          - Koplampen polijsten


2

Lak imperfecties

 - Vogelpoep
           - Verwijderen van
                            lakimperfecties              
                            - Teerspetters verwijderen
- Boomhars
                    - Stickers verwijderen
 - Vliegroest
                         - Emblemen verwijderen
      - Insectresten
              - Ceramic coatings
       aanbrengen

3

Interieur

- Interieur reinigen
   - Dakhemel reinigen
                   - Stoffenbekleding reinigen + impregneren
                - Hondenharen verwijderen
                   - Lederbekleding reinigen +     impregneren
               - Nare luchtjes verwijderen
      - Coatings aanbrengen

1

Auto poetsen: Het aanbrengen van een polish. Een polish zorgt ervoor dat kleine swirls en lakimperfecties weg worden gepoetst. En zorg ervoor dat de lak weer een diepe glans krijgt.
Auto polijsten: Het aanbrengen van een polijstmiddel. Een polijstmiddel zorgt ervoor dat grote swirls, hologrammen en lakdefecten worden verwijderd van de lak.
Waxlaag aanbrengen: Zorgt ervoor dat de lak een beschermlaag krijgt maar ook een diepe glans. Uw auto is dan voor meerdere maanden beschermd tegen alle invloeden, zoals bij een regenbui zal de regen van uw auto afglijden of kunt u de vogelpoep zo weg halen en zal het niet in de lak trekken.
Koplampen polijsten: Bij koplampen wordt speciaal polijstmiddel gebruikt, omdat de meeste koplampen van plastic zijn. Hier wordt een klein laagje van het koplampglas gehaald zodat het niet meer dof is en wordt het daarna beschermd met een nano-coating, hierdoor is het voor jaren beschermd. 

2

Vogelpoep: Vogelpoep is heel hardnekkig. Het vreet in de lak waardoor het heel lastig is om weg te halen. Wij gebruiken een speciale methode om het zo goed mogelijk weg te halen, dit doen wij door eerst de lak wat op te schuren met een fijne korrel en daarna te polijsten om de glans terug te halen. En als allerlaatst een beschermlaag aanbrengen.
Auto grondig wassen: Als wij een auto wassen gebruiken wij speciale producten, zodat er geen extra krassen of lakimperfecties komen. Wij gebruiken speciale producten om boomhars, vliegroest, teerspetters en insectresten te verwijderen.
Stickers verwijderen: Heeft u een auto waar reclame op zit en wilt u het eraf hebben dan zijn wij bereid om dat te kunnen verwijderen.
Emblemen verwijderen: Zitten er emblemen op uw auto wat niet mooi is en wilt u dat eraf hebben dan kunnen wij dat eraf halen.
Ceramic Coating: Is een beschermlaag voor meerdere oppervlakken. Dit geeft een bescherming voor een langere tijd. 

3

Interieur reinigen: Stofvrij maken van het interieur door te stofzuigen en het schoonmaken van dashboard en deurpanelen.
Stoffenbekleding reinigen + impregneren: Vlekken uit stof halen en het beschermen van een speciaal impregneermiddel.
Lederbekleding reinigen + beschermen: vlekken of verweerde plekken reinigen uit leer en beschermen door een leerconditioner aan te brengen.
Coatings aanbrengen: Beschermlaag aan brengen op interieurdelen wat waterafstotend is en uv bestendig.
Dakhemel reinigen: Heeft u een keer drinken gemorst of iets anders en is het tegen de hemel van uw auto gekomen dan kan dat verwijderd worden.
Hondenharen verwijderen: Heeft u thuis honden en vindt het een heils karwei om telkens de hondenharen te verwijderen uit uw auto. Dan kunnen wij u daarbij helpen.
Nare luchtjes verwijderen: Door het interieur grondig te reinigen en alle hoekjes en gaatjes te hebben gereinigd gebruiken wij ook airco-reinigers en eventueel een ozon-apparaat om de nare luchtjes te neutraliseren. 
Voor vragen kan er altijd contact opgenomen worden.